Tervetuloa D-A Vaihtolaite verkkokauppaan!

 
Löydät meiltä laadukkaimmat diesel varaosat, parhaimmalla hinnalla ja nopealla toimituksella. Kokemuksemme alalta jo vuodesta 1956 takaa asiantuntemuksen, laadukkaat tuotteet, sekä palvelevan asiakaspalvelun. Pyrimme tarjoamaan diesel varaosat, komponentit ja tarvikkeet kaikkiin diesel-ajoneuvoihin ja dieselmoottoreihin ml. työkoneet, veneet, varavoima jne. Varastostamme löydät kattavan valikoiman Suomessa tehdaskunnostettuja vaihtolaitteita. Takaamme vaihtolaitteidemme laadun, ja myönnämme niille aina 2 vuoden takuun!
 
Sivuston yläpalkista löydät sisään kirjautumisen ja oman tilin tiedot. Rekisteröinti edellyttää yritystunnusta.
 

VOIT ALOITTAA TUOTTEIDEN HAUN OSANUMEROLLA!

 
Toimitusaikamme pääsääntöisesti varastotuotteille on seuraavaksi päiväksi tai noudettavissa saman tien. Tilaustuotteille toimitusaika jopa seuraavaksi päiväksi! Tuotteillamme on aina vähintään 2 vuoden tai 50,000 kilometrin takuu. Tuotteita voi selailla tuoteryhmistä tai hakea tuotehaun kautta. Tuotehakuun voi syöttää osanumeroita. Jos et löydä etsimääsi tuotetta tai sinulla on kysyttävää tuotteista, voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostilla!
 
VAIHDE 09-82404700
 
Ajanvaraus, huolto- ja korjaamopalvelut s-postiin: huolto (at) dieselasennus.fi
Varaosakyselyt s-postiin: varaosat (at) dieselasennus.fi
 
TEKNINEN TUKI 0600-96767
0600-numeroiden hinnat - Soitettaessa kiinteän puhelinverkon liittymästä 2,95 € / alkava min + pvm - Soitettaessa matkaviestinverkon liittymästä 2,95 € / alkava min + mpm (pvm = liittymäteleyrityksen paikallisverkkomaksu, mpm = liittymäteleyrityksen matkapuhelumaksu)
 
Tutustu myös vaihtorunkojen palautus-, toimitus-, ja takuuehtoihin.

 

Maksutavat Klarna Checkout


Bosch-logo Bosch_Diesel_Center Delphi Denso 

XEZEL Yanmar_nimisiemens-vdo-logo

Perinteinen näkymä